Menu Content/Inhalt
Home arrow Privacy

Vragen?

Bel: 070 - 415 60 43
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
erkend financieel adviseur
erkend hypotheek adviseur
Klachteninstituur Financiele Dienstverlening
Privacy Verklaring PDF Afdrukken E-mail

Algemeen
Impala advies BV respecteert de privacy van iedere bezoeker van deze website. Onze Privacy Verklaring beschrijft de gegevens die worden verzameld op Impala-advies.nl en hoe deze worden gebruikt.

Persoonsgegevens
Wij verzamelen en bewaren geen persoonsgegevens zoals uw naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres, tenzij u ervoor kiest deze ons te verstrekken. Als u ons uw persoonsgegevens verstrekt worden deze slechts gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft afgestaan: het aanvragen van offerte(s) bij financiële dienstverleners en het afsluiten van de door u gevraagde verzekering(en).

Anders dan aan vermelde financiële instellingen zal Impala advies BV uw persoonsgegevens zonder uw toestemming niet aan derden verstrekken, tenzij dit voortvloeit uit een wettelijke verplichting of de overeenkomst met u.

Inzage
U heeft recht op inzage in de persoonsgegevens die Impala advies BV heeft geregistreerd en u kunt eventuele onjuistheden laten corrigeren.

Log files
Impala-advies.nl verzamelt bepaalde technische informatie wanneer u deze website bezoekt. Bijvoorbeeld de domeinnaam vanwaar u toegang kreeg tot deze site, de pagina's die u heeft bezocht, en de datum en tijd dat u deze site heeft bezocht. Deze gegevens worden gebruikt om de effectiviteit van de site te analyseren. Hiervoor gebruiken we alleen het IP adres, en deze is niet gelinkt aan persoonlijk identificeerbare informatie.

Links naar sites van derden
Impala-advies.nl bevat links naar sites van derden. Wij willen u erop wijzen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het privacy beleid van deze websites. Wij adviseren u de privacy policy te lezen van iedere website die persoonsgegevens verzamelt.

Deze privacy statement geldt slechts voor de informatie die wordt verzameld door Impala-advies.nl.

 
designed by www.madeyourweb.com