Menu Content/Inhalt
Home arrow Disclaimer

Vragen?

Bel: 070 - 415 60 43
Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
erkend financieel adviseur
erkend hypotheek adviseur
Klachteninstituur Financiele Dienstverlening
Disclaimer PDF Afdrukken E-mail

Inhoud
Impala Advies BV streeft er naar dat de op de website aangeboden informatie correct is. Bij de samenstelling van de website wordt de vereiste zorgvuldigheid in acht genomen. Niettemin aanvaardt Impala Advies BV geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie.

Berekeningen en offertes
Berekeningen en offertes die op deze website kunnen worden gemaakt zijn indicatief. Aan deze berekeningen en offertes kunnen geen rechten worden ontleend. Evenmin kunnen rechten worden ontleend aan berekeningen, offertes en adviezen die worden verkregen door middel van op deze website als download of anderszins beschikbaar gestelde software.

Privacy
 Impala Advies B.V. respecteert de privacy van iedere bezoeker van deze website. Onze Privacy Verklaring beschrijft de gegevens die worden verzameld op Impala-Advies.nl en hoe deze worden gebruikt ... meer >> 

Eigendomsrechten
De op deze website afgebeelde gegevens, zoals onder meer teksten, handelsnamen en logo's, alsmede de op deze website beschikbare software zijn eigendom van Impala Advies. Overname of vermenigvuldiging van deze informatie is - anders dan uitsluitend voor privé-gebruik - niet toegestaan behoudens uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Impala Advies BV.

 
designed by www.madeyourweb.com